Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Везенков игра 10 минути при нов успех на Сакраменто

Везенков игра 10 минути при нов успех на Сакраменто

Успехът съхрани шансовете на Кингс за шестицата, което ще им даде дирекно място в плейофната фаза, без да се налага да минават през плей-ин.

Александър Везенков игра 10 минути, а Сакраменто продължава битката за място в плейофите след победа над ЛА Клипърс със 109:95. Успехът съхрани шансовете на Кингс за шестицата, което ще им даде дирекно място в плейофната фаза, без да се налага да минават през плей-ин. Везенков се появи на паркета в края на първата част, като игра малко и във втората, когато Сакраменто направи страхотна серия от 12-0 и дръпна напред в резултата. Домакините стигнаха до 16 аванс в един момент, но Клипърс се върна до почивката и запази интригата с 56:51 след 24 минути.

Сакраменто обаче излезе мотивиран и летящ след паузата и изигра атрактивна и пълна със забивки трета част, за да се откъсне вече с над 20 и спокойно да доиграе мача. Най-голямата разлика стигна 26 точки в последния период. Везенков вкара двете си точки от наказателната линия, като овладя и борба и имаше добри намеси в защита. 

58-и дабъл-дабъл записа Домантас Сабонис и само една асистенция го раздели от трипъл-дабъл, с 22 точки, 20 борби и 9 асистенции. ДеАрън Фокс се отчете с още 20 точки, а Кийгън Мъри с 19 точки. За гостите Ръсел Уестбрук отбеляза 19 точки, Пол Джордж с 18.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега