Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сакраменто печели, Везенков игра само 6 минути

Сакраменто печели, Везенков игра само 6 минути

Сакраменто се върна на победния път, след като за втори път през сезона победи Финикс, сега със 120:105.

Сакраменто се върна на победния път, след като за втори път през сезона победи Финикс, сега със 120:105. За съжаление треньорът на "кралете" Майк Браун отново прояви недоверие към Александър Везенков, като му даде по-малко от 6 минути игра. За това време българинът реализира една тройка още с първото си докосване до топката, когато влезе в игра в началото на втората четвърт.

След по-малко от 4 минути на терена той бе заменен, като направи "крачки", за да се появи на терена едва в последните две минути, но си личеше, че е притеснен и не промени актива си от точки, а добави само една борба в нападение - последното действие в мача. Именно срещу Финикс в предишния мач между тях българинът подобри рекорда по точки в НБА на Георги Глушков, като вкара 14 т. 

Съотборникът на Везенков Домантас Сабонис направи трипъл-дабъл с 28 точки, 11 борби и 11 асистенции. Общо петима играчи на Сакраменто завършиха с двуцифрен точков актив. Ди′Арън Фокс вкара 23 точки. Той стана и най-добрият подавач в историята на Сакраменто Кингс с 2581 асистенции, изпреварвайки досегашния лидер Майк Биби. Кевин Мъри добави 21 точки, Харисън Барнс - 19, а Кевин Хуертър - 11. За "Слънцата" топреализатор с 28 точки бе Кевин Дюрант. 

Така Сакраменто записа 17-ия си успех от начолото на сезона при 10 загуби и заема 4-тото място във временното класиране в Западната конференция и първо в Конференция Пасифик. Следващият мач на тима е след по-малко от 24 часа след края на този срещу лидера на Запад Минесота. 

Източник: bgbasket.com
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега