Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Видеоселфита от културата и за "културата" на министъра на културата

Видеоселфита от културата и за "културата" на министъра на културата

В отговор актьорът Филип Аврамов пусна на стената си във Фейсбук своя прочит.

Министърът на културата Атанас Атанасов предизвика вълна от коментари, публикувайки свое видео в петък вечер, в което на фона на класическа музика благодари на поздравилите го за рождения му ден. Самото видеоселфи на Атанасов, показва гледката от министерския му кабинет, както и от прозореца му в Министерство на културата. 

"Нямате представа колко ме зарадвахте, колко надежда и кураж ми дадохте. Знам, че ме няма от известно време, има много какво да ви споделя и обещавам, че много скоро ще го направя и ще продължа да го правя оттук нататък. Така че, скъпи приятели, доскоро. Щастлив петък, щастлив уикенд и ще се видим", казва Атанасов. 

⛅🌤️☀️

Публикувахте от Nasko Atanasov в Петък, 8 април 2022 г.
Видеото обиколи социалните медии и заради поведението на Атанас Атанасов на клипа някои се усъмниха от какво е провокирано то и под какво въздействие е бил министърът докато го е снимал. Не липсваха и коментари, че това ще е последното му видео като министър на културата.

В отговор актьорът Филип Аврамов пусна на стената си във Фейсбук своя прочит.


"Здравейте, аз съм Просто Фильо от квотата на театралните актьори. И това не е шега, з@щото съм известен. Днес си направих селфи и видео, вдъхновен от Nasko Atanasov, за да ме видят и чуят в Министерство на културата. Здравей татееееее, Здравей Наскоооо", написа към видеото си Аврамов, а в самият клип той "благодари" на всички, които управляват културата. "Благодаря на всички, които управляват българската култура! Нямам представа какво възнамерявате да правите. Знам, че ви няма от известно време тук, но имам какво да ви споделя. Обещавам, че много ще ми втръсне, ако не увеличите средствата за култура. Скъпи приятели желая ви щастлив уикенд и щастлив мандат", добави той. 


Здравейте, аз съм Просто Фильо от квотата на театралните актьори. И това не е шега, з@щото съм известен. Днес си направих селфи и видео, вдъхновен от Nasko Atanasov, за да ме видят и чуят в Министерство на културата. Здравей татееееее, Здравей Наскоооо...#инстафица#защотосъмизвестен#филипаврамов#filipavramov#простоНаско#наскоатанасов

Публикувахте от Filip Avramov в Петък, 8 април 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега