Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Виртуалната библиотека на БДЖ отчита средно до 1 000 посещения на ден

Виртуалната библиотека на БДЖ отчита средно до 1 000 посещения на ден

Кампанията на БДЖ "Чети във влака" се радва на голям интерес.

Кампанията на БДЖ "Чети във влака" се радва на голям интерес, споделиха от железницата. Виртуалната библиотека отчита посещаемост между 500 и 1000 потребители средно на ден.

Припомняме Ви, че инициативата стартира в началото на лятото, в партньорство с родни издателства. Библиотеката непрекъснато се разраства, като за улеснение на читателите разнообразният избор на книги вече е разделен на четири основни категории.

Сборникът с кратки разкази „Антология „Галактики“ бе сред първите книги във виртуалната библиотека на БДЖ. Авторът Здравка Евтимова и издателите й предоставиха за кампанията разказите „Кръв от къртица“, който влезе в учебниците в САЩ, и „Юли не идва“.

Богат е и изборът за най-малките, които ще могат да се потопят в света на „Червената шапчица“, „Горската сладкарница“, „Морско вълнение“, „Вълкът и седемте козлета“ и „Халифатът щърк“, ”Кой светна луната?“, „Колко е часът?“, „Умно дете си ти, Тино!“ и др.

"От юли месец насам много нови автори, издателства и асоциации се включиха към инициативата като предоставиха своите произведения за виртуалната библиотека на националния железопътен превозвач", посочват от пресцентъра на БДЖ.

Всички пътници, притежаващи смарт устройства, могат да сканират разпространените във влаковете стикери с QR код, който ще им даде достъп до виртуалната библиотека на „Чети във влака“.

Тя ще остане отворена за нови попълнения целогодишно. Всеки автор и издателство могат да се включат в инициативата като се свържат с БДЖ на официалната електронна поща: bdz@bdz.bg.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега