Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Виртуозният джазмен Стенли Джордан ще свири в Несебър

Виртуозният джазмен Стенли Джордан ще свири в Несебър

Стенли Джордан ще бъде гост на Несебър на 2-ри септември в античния Амфитеатър.

Стенли Джордан ще бъде гост на Несебър на 2-ри септември в античния Амфитеатър, където всички почитатели на джаз китаристът могат да  се насладят на изпълненията му. Джордан четири пъти е номиниран за Грами. Невероятната му техника за извличане на звук от китарата с двете ръце върху грифа, го прави единствения музикант, който няма имитатори.

Ако човек просто слуша Стенли Джордан, той ще остане с впечатление, че свирят двама или трима души. На живо обаче се случват невъзможни неща. Джордан свири едновременно мелодия, акорди и бас. Всичко това се развива върху грифа на китарата му, върху втора китара, поставена на стойка, а когато на музикалната мисъл на гения не стига и това, лявата и дясната ръка разменят местата си, или се пренасят върху клавиатурата на пиано...

Всичко това ще може да бъде видяно в Несебър. Това е второто посещение на България за Стенли Джордан. През юни той за първи път се срещна с българската култура и бе дълбоко впечатлен от това, което видя в нашата страна.

Сред запомнящите се моменти бяха контактите му с Бистришките баби, кавалджията Владимир Величков и уникалните китаристи Мишо Шишков и Ангел Демирев. Очакват го още изненади в България, а Стенли Джордан обещава да ни покаже повече тайни от своята музикална съкровищница.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега