Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте как може да участвате в играта на цветно изложение “Флора“

Вижте как може да участвате в играта на цветно изложение “Флора“

Името на печелившия ще бъде изтеглено в 17.00 часа на 6 май. Наградата е пъстра кошница пълна с ароматни цветя, луковици, арт и био продукти, мед и още много цветни изненади.

Не пропускайте да участвате в забавната игра на цветно изложение „Флора“. За целта трябва да откриете флаер с рекламната визия на експото, да попълните вашите данни/име и телефон/ на гърба листовката и да пуснете така попълнените брошури в специалните кутии, които ще бъдат поставени на централния вход на Експозиционен център “Флора“ по време на изложението от 27 април до 6 май.

Флаери ще може да откриете още днес в няколко културни обекта в града - Културен Дом НХК, Културен Център „Морско Казино“, Галерия "Георги Баев", Център за съвременно изкуство и Библиотека, Туристическия информационен център до „Часовника“. Флаери има и в автобусите на „Бургасбус“, който обслужват градския транспорт. 

Името на печелившия  ще  бъде изтеглено в 17.00 часа на 6 май. Наградата е пъстра кошница пълна с ароматни цветя, луковици, арт и био продукти, мед и още много цветни изненади.

Флаерите и всички рекламни материали на цветното изложение тази година  са с визия, изработена от  Ванеса Александрова, студент  НХА- Филиал Бургас, специалност "Книга, илюстрация и печатна графика".Преди това Ванеса  е учила в Националната гимназия за приложни изкуства "Св. Лука. Към днешна дата се развива като графичен дизайнер и илюстратор.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега