Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте какви изненади и активности е подготвил Авиомузеят в Бургас за празниците

Вижте какви изненади и активности е подготвил Авиомузеят в Бургас за празниците

По повод Международния ден на авиацията и космонавтиката на посетителите ще бъде осигурен свободен достъп до експозицията на 12 април.

Авиомузей Бургас за поредна година ще отбележи Международния ден на авиацията и космонавтиката. По този повод на посетителите ще бъде осигурен свободен достъп до експозицията на 12 април. На тази дата през 1961 г. космонавтът Юрий Гагарин излита и прави с кораба „Восток“ една обиколка около Земята. Целият космически полет е продължил 1 час и 48 минути, но остава завинаги в историята на човечеството като първи по рода си.

Авиомузей Бургас ще отбележи специалния ден с откриване на изложба „Мирно небе“, включваща творби, участвали в Националния конкурс с международно участие за детско и ученическо творчество „На мира в света”. Реализацията на изложбата е осъществена със съдействието на Областна управа и Община Бургас, Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва, Съюз на ветераните от войните на България, Военно оръжие, Регионално управление на образованието, Регионален държавен архив, Регионален исторически музей, Регионална библиотека “П.К. Яворов”, Военен клуб Бургас.

През уикендa посетителите ще имат възможността да дегустират космическа храна. Дегустацията ще се състои от 12:00 до 14:00 часа на 14 и 15 април.

Авиомузей Бургас ще посрещне най-светлия християнски празник Великден с мероприятия, които ще продължат през целия ден на 14.04 (петък) и 15.04 (събота). Поканени са всички желаещи. На 16.04 Авиомузей Бургас няма да работи. За празничните дни се подготвят интересни игри, забавления и вълнуващи емоции.

На 14.04 се включете в програмата, която започва от 10:30 сутринта с творческа работилница. В 13:30 следва играта търсене на яйца, а в 15:00 часа децата ще имат възможността да влязат в ролята на пилот и ръководител на въздушно движение.

На следващия ден Авиомузеят ви очаква отново в 10:30 с творческа работилница, а в 11:00 часа за всички посетители е подготвена беседа на тема „Космонавтите от близкото минало“, която ще продължи през два часа. От 13:30 до 16:00 часа всички малчугани ще могат да се включат в организираните игри.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега