Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте обновеното игрище на Електрото (Снимки)

Вижте обновеното игрище на Електрото (Снимки)

Обновената спортна площадка в двора на СОУ “Иван Вазов” е вече готова. Към момента се очаква фирмата изпълнител да издаде обекта, за да може училищата да влязат във владение, обясниха за PoligrafF.net от администрацията на училището. Очаква се официалното откриване на мултифункционалната спортна площадка да се състои през идната седмица.

Обновената спортна площадка в двора на ПГЕЕ “Константин Фотинов”/СОУ “Иван Вазов” е вече готова. Към момента се очаква фирмата изпълнител да издаде обекта, за да може учебното заведение да влязе във владение, обясниха за PoligrafF.net от администрацията на училището. Очаква се официалното откриване на мултифункционалната спортна площадка да се състои през идната седмица.

Новата площадка ще може да се ползва, както от всички 1000 ученици на двете училища - ПГЕЕ “Константин Фотинов” и СОУ “Иван Вазов”, които делят една сграда, така и в извънучебно време и през ваканциите от всички останали граждани, които желаят да спортуват. 

Многофункционалната спортна площадка ще включва футболно игрище с изкуствена настилка, трибуни за публика, електронно табло за резултати, ново осветление и лекоатлетическа писта за бягане.

Пистата обикаля около обособеното футболно игрище, което е заградено с мрежа, за да се осигури безопасността на всички спортуващи.

От двете страни на футболното игрище има спортни площадки с фитнес уреди, за стимулиране на спортната активност на деца и младежи в училищна и извънучилищна среда. Освен това, има и седящи места за публиката.

В спортното игрище има обособен и терен за баскетбол с общо четири коша. Игрището е покрито със специална настилка.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега