Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте първите назначени областни управители

Бургас е в очакване на Павел Маринов
Вижте първите назначени областни управители

Със свое решение Министерският съвет назначи областни управители на Благоевград, Кюстендил, Пазарджик, Пловдив, Търговище, Велико Търново, Разград, Стара Загора и Ямбол. Кандидатурите за губернатор на Бургас предстои да бъдат разгледани, като най-спряганото име за поста е това на червения депутат Павел Маринов.

Със свое решение Министерският съвет назначи областниуправители на Благоевград, Кюстендил, Пазарджик, Пловдив, Търговище, ВеликоТърново, Разград, Стара Загора и Ямбол. Кандидатурите за губернатор на Бургас предстои да бъдат разгледани, като най-спряганото име за поста е това на червения депутат Павел Маринов. Ето имената на вече назначените областни управители от кабинета Орешарски:  

МусаПалев - областен управител на област Благоевград – висшето му образование е в областта на социалнатапедагогика и организацията и управлението на социално-педагогическите дейности.Специализира бизнес администрация. Владее английски и руски език.

ИванКаракашки - областен управител на област Кюстендил – от 2005г. до 2009г. е бил зам.-областен управител на Кюстендил.Завършил е Национална спортна академия в София. Владее руски език.

ИванЙорданов - областен управител на област Пазарджик – от декември 2009г. до сега е бил адвокат къмПловдивската адвокатска колегия. От януари 2008г. до ноември 2009г. заема постадиректор на Дирекция „Административно, правно и информационно обслужване“ наобщина Пазарджик. Завършил е ПУ „П. Хилендарски“ със специалност право. Владееанглийски и немски език. 

ВенциславКаймаканов - областен управител на област Пловдив – до момента е бил съдружник и търговски представител надружество в сферата на производството. В периода 2003г. – 2009г. е билизпълнителен директор на „Пловдив – Юрий Гагарин БТ“ АД. Завършил е Техническияуниверситет в София със специалност  „Технологияна машиностроенето и металорежещи машини“. Владее английски и руски език.

ЕмелРасимова - областен управител на област Търговище – от 2007г. до сега е била зам.-кмет на община Попово. От2004г. до 2007г. е била председател на Общинския съвет на Попово. Завършила еВарненския свободен университет със специалност социален мениджмънт и социалнидейности. Владее руски език.

ГеоргиРачев - областен управител на област Велико Търново – бил е председател на Общинския съвет в ГорнаОряховица. Работил е в сферата на автомобилния транспорт. Магистър е по икономикаи управление на транспорта.   Владее руски език.

СтоянНенчев - областен управител на област Разград– бил е председател на Етичната комисия на Адвокатската колегия в Разград.Избран е за народен представител  вСедмото Велико Народно събрание. От 1983г. до 1992г. е бил окръжен прокурор вРазград. Завършва юридическото си образование в Софийския университет „Св.Климент Охридски“. Владее руски и френски език.

ЖивкаАладжова - областен управител на област Стара Загора – до сега е била Главен инспектор към Областна дирекцияпо безопасност на храни – гр. Стара Загора. Завършила е Тракийския университет.Магистър е по зооинженерство със специалност „Управление на системите забезопасност и качество на храните“. Втората й магистърска степен е поспециалност „Стопански управление, административен и здравен мениджмънт“ въвВеликотърновския университет. Владее английски и руски език.

НиколайПенев - областен управител на област Ямбол– до сега е бил общински съветник в Общинския съвет в Ямбол. От 2008г. до 2009г.е бил областен управител на област Ямбол. По образование емагистър-електроинженер. Владее руски и английски език.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега