Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Владо Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов с "Арт" турне по морето

Владо Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов с "Арт" турне по морето

След големия успех на „Спанак с картофи” тримата близки приятели се събират за общ проект, в който освен изпълнители са и продуценти. Крайният резултат: повече от добър.

Сюжетът на „Арт" се върти около тримаприятели - Серж/ Захари Бахаров, Марк/Юлиан Вергов/ и Иван /Владимир Карамазов/. Единият от тях – Серж, сикупува модернистично платно за 200 000 франка, но вместо ентусиазмът отпокупката му да бъде споделен от най-близките му другари, те вадят наяве някоиот недостатъците в характерите си. Новопридобитата скъпа вещ бързо става поводза началото на разгорещен спор помежду им, който доста се отдалечава от дебатна тема модерно изкуство.

На повърхността излизат дълго премълчавани истини...Дали платното с размери 1.60 см/ 1.20 см, изобразяващо три бели линии на бялфон, няма да сложи край на едно 15-годишно приятелство? Това ще разберете,когато  отидете да гледате постановката. Сценографията е дело на единот най-добрите в занаята Никола Тороманов. Музиката  е на Калин Николов (също известно име втеатъра). Режисурата е на Антон Угринов, който чудесно се е вписал в дружния екипна представлението. Що се отнася до тримата актьори в главните роли, а в случая и продуценти, личиси, че "Арт" е лично преживяване за тях.

Още един мил и позитивенспомен в дългогодишнито им приятелство на сцената и извън нея, досущ като онезиснимки и видеа от миналото и настоящето им, придружаващи началото и края напостановката. Тук освен актьорските си възможности те разкриват и частица отличния си свят. И правят зрителите съпрачастни, което от своя страна е приятно,мило и нещо, почти неслучващо се в родния театър.

Стартът наморското турне ще бъде даден в Поморие на 6 юни от 19.30ч. на сцената начиталище „Просвета 1888”. Жителите и гостите на Созопол ще могат да гледатпостановката на 7 юни от 19ч. в читалище „Отец Паисий”. На 8 юни  от 19.30ч.в залата на ДНА „Арт” ще гостува наБургас . На 9 юни от 19.30ч. премиерата ще бъде в Царево в читалище„Г.Кондолов”. На 10 юни от 19ч. Владо, Захари и Юлиан ще бъдат в Айтос вчиталище „Васил Левски”.Билети вече сепродават на касите по места. За запитвания и заявки тел.:0894898098

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега