Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вълчев, ИТН: Корпоративни интереси прозират зад казуса с "Росенец"

Вълчев, ИТН: Корпоративни интереси прозират зад казуса с "Росенец"

Той не скри, че партията гледа с надежда към местните избори, които предстоят през есента. „Силно вероятно е в София да имаме самостоятелен кандидат за кмет”,

Във въздуха на Народното събрание се носи усещане за сценарий. Това каза в студиото на „Събуди се” депутатът от ИТН Ивайло Вълчев. От партията на Слави Трифонов подозират, че след като държавата прекрати концесията на пристанище „Росенец”, може да се окаже, че тя ще бъде дадена на „петролна компания, близка до кръгове, присъстващи силно в Народното събрание”.

„Определени решения се вкарват в парламента под маската на евроатлантизма, но всъщност това е само една маска, зад която се крият лични, местни, финансови интереси”, категоричен беше Вълчев. Той заяви, че не кризисен пиар стои зад решението за пристанището, а прозират корпоративни интереси. По отношение на държавния бюджет от ИТН са изчислили, че ако ДДС в ресторантьорския и туристически бизнеси бъде върнат от 9 на 20%, в хазната ще влязат 152 млн. лв. По думите на депутата в момента криза няма. Те биха покрили исканията на синдикатите, допълни Вълчев и подчерта, че по този начин няма да се пипат приходите на държавните предприятия.

Той не скри, че партията гледа с надежда към местните избори, които предстоят през есента. „Силно вероятно е в София да имаме самостоятелен кандидат за кмет”, каза народният представител.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега