Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Влизането в България от 1 май ще става по три начина

Влизането в България от 1 май ще става по три начина

Влизането у нас от 1 май, във връзка с туристическия сезон, ще става по 3 начина.

Влизането у нас от 1 май, във връзка с туристическия сезон, ще става по 3 начина. Това съобщи на брифинг здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов. На територията на България ще може да се влиза след предоставяне на:

- ваксинационен сертификат със завършен ваксинационен курс;
- отрицателен ПСР тест или антигенен тест. Видовете антигенни тестове, отговарящи на условията, ще бъдат качени на сайта на Министерството на здравеопазването.
- документ за преболедуване на заболяването, не повече от 6 месеца от датата на влизане в страната.

Опитваме се да направим така, че мерките да са адекватни с приетите в другите държави в ЕС. Преболедуването на коронавирус ще се доказва не с документ от болница, а с положителен резултат от PCR или бърз тест. Периодът, в който може да се използва този резултат, е 14 дни след положителен резултат до 6 месеца, поясни главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Johny
    01 май 2021 01:12

    Ваксините не са задължителни !никой няма право дате кара дасе ваксинираш на сила, всеки човен си има своето решение. Ако е така няма дасе прибираме че и България много струва без това не става за живеене просто много расизам хорат са кучета пак сега и тва никой няма това право дате кара на сила какво да правиш . Никаде ги няма тези простотии само в БългарияIzchudihte se ko da izmislite za pari naprawo ujash

    4 : 0
  • Buba
    01 май 2021 01:07

    Вярно е че всичко е за пари и аз съм от невярващите,от личен опит, просто защото март месец пътувах до България и 20 евро на Румънско-Българската митница оправиха всичко, нито имах PCR тест нито антигенен, нито пък имонизационнен паспорт. Митничарите си пълнят джоба от такива като нас които не вярват на болестта, а други си дават парите за тестове и пълнят нечий други джобове

    4 : 0
  • Боко тиквата
    29 апр 2021 11:34

    1.Пълзешком2.ходуне на ръце3.патешко ходене

    1 : 0
  • Дени
    28 апр 2021 20:59

    Ти пък си много хубава, като коментираш на кой какъв му е речника ! На някои хора не им се иска да се ваксинират, всеки си иам глава да си реши сам. Семейството липсва на всички ни, разберете че е трудно за много хора, който имат дадени им 5 дена почивка, да карат карантина и там,и в държавите които живеят. Важното е, че има няколко начина на влизане, за всеки кой както му харесва и иска, пък дано всички успеем да ск видим роднините и приятелите си в България скоро!

  • Brownie
    28 апр 2021 10:26

    Радина, имате и друга опция - PCR, след като не искате ваксина. Това е навсякъде, не само в България. А междувременно може да поработите и над правописа на български, докато милеете за родината - не вреди ;)

  • Svet
    27 апр 2021 15:43

    Няма логика във всичко, което става там. Само плямпат за мерки, а вътре единствените които си спазваме, сме тези, които влизаме отвън .

  • Radina Mihailova
    27 апр 2021 14:26

    Така значи те на ясно ли са с тези ваксини за да влезеш в родината си какво трябва да се ваксинираш за да дойдеш в България да си видиш семейството това за мен е пълна простотия от ден на ден имало заразени вирус няма всичко е мафия за пари хората който умират умират от други болести а лекарите твърдят че е корона вирус със маските ходим кът някой нинджи това е пълно безобразие кога ще се свърши това незнам от щаба са пълни обитници простаци!!!!!!

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега