Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вълна помете две момичета край Созопол, едното се удави

В понеделник морето взе още жертви
Вълна помете две момичета край Созопол, едното се удави

15-годишно момиче от Крумовград се удави в морето край Созопол, след като го помете висока вълна. Момичето, заедно със свои приятели отишли да се снимат за спомен на скалите в района на местността «Гаджели», когато вълната го събаря. Във водата пада и друго 15-годишно девойче от Кърджали, но за щастие то било спасено.

15-годишно момиче от Крумовград се удави в морето край Созопол, след като го помете висока вълна. Момичето, заедно със свои приятели отишли да се снимат за спомен на скалите в района на местността «Гаджели», когато вълната го събаря. Във водата пада и друго 15-годишно девойче от Кърджали, но за щастие то било спасено.  Останалите деца успели да се задържат на скалата.

Тийнейджърите този ден били на екскурзия в Созопол, а иначе почивали на лагер в Китен. Сигналът за давещите се момичета бил подаден в 15.15 ч., вчера, в Районно управление «Полиция» - Созопол. Веднага към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, екип на «Гражданска защита» и Центъра за спешна медицинска помощ.

Момичето от Кърджали било спасено от плажуващи, минути след падането й във водата. След като на място пристига медицински екип, оказана й е медицинска помощ. Няма опасност за живота й.    

Двама мъже се удавиха в понеделник на плажа край Иракли. Единият е на 57 години от Търговище, а другия 42-годишен руски турист от  от Алма Ата, отседнал в собствения си апартамент в хотелски комплекс, разположен между Несебър и с. Равда.

На 29.08.т.г. в 13.20 ч. в в Полицейски участък – Обзор към Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение за удавен мъж и на плажа между х-л «Миримар» и х-л «Хелиос Бей» - Обзор - установено е, че това е : немския турист К.Ш., 50-годишен, отседнал в хотел в Обзор.

Труповете са откарани за аутопсия в МБАЛ Бургас. През уикенда мъртвото вълнение по Южното черноморие взе още четири жертви.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега