Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Внасят с кранове обемните мебели в новата библиотека

Внасят с кранове обемните мебели в новата библиотека

Някои от залите са заключени, защото работата по тях е приключила. Обзавеждането на други е монтирано или се прави в момента.

Усилен труд кипи на територията на бъдещата библиотека на Бургас. В момента вътре и вън в новата сграда текат довършителни дейности. Някои от залите са заключени, защото работата по тях е приключила. Обзавеждането на други е монтирано или се прави в момента. Това съобщиха днес от РБ "Пейо Яворов".

"Сградата има доста модерен вид, който трябва да се спазва и по отношение на интериора. Разчитаме на широки, отворени пространства с ясни подови линии, с лесна ориентация за ползвателите. Има изключително голямо количество рафтове и стелажи за събиране на всички видове книги. Те са разделени в няколко сектора. Заложили сме на абсолютно естествена визия, с изчистени праволинейни форми", коментира проектантът на интериора инж. Павел Димитров. По думите му вече са монтирани стелажите на втория етаж на библиотеката, голяма част от оборудването вече е там, поставени са много от периферните мебели. Работи се по третия етаж, с кранове се внасят допълнителните мебели, които са по-обемни. Всички срокове са спазени.

Комисия от Регионална дирекция „Пожарна безопасност“ извърши проверка на помещенията, за да даде становище, дали на този етап са спазени изискванията за пожарна безопасност. Инспектор Николай Николаев обяснява, че проверките ще продължат до цялостното завършване на обекта.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега