Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Всяка четвърта проститутка в Австрия е българка

Всяка четвърта проститутка в Австрия е българка

25% от нерегистрирани имигрантки, които проституират в Австрия, са българки, а 30% идват от Румъния, пише австрийският в. „Клайне цайтунг".

25% от нерегистрирани имигрантки, които проституират в Австрия, са българки, а 30% идват от Румъния, пише австрийският в. „Клайне цайтунг". Следват жени, които идват от други страни-членки на ЕС като Полша, Унгария, Словакия или Чехия. Едва след тях се нареждат нигерийските гражданки.

До 90% от проститутките във Виена, работят по принуда. В Австрия общите нелегални имигранти са около три-четири хиляди. Експертът Хелга Конрад, която е бивш специален представител за борба с трафика на хора към Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ), призовава да се предприемат действия срещу търговията с хора.

„Проблемът е, че различните организации и институции, които са съсредоточили дейността си върху този проблем, разполагат с малко информация за неговите механизми. Ние нямаме достатъчно данни за цялостното явление. А в това време търговците на плът могат само да се смеят на мерките, които сме предприели досега", коментира Конрад.

Междувременно Австрия ще подкрепи България по въпроса за бежанците като предостави легла, одеяла и консерви, съобщават австрийските медии.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега