Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

„Възраждане” към Радев: Нови избори са най-доброто решение за преодоляване на кризата

„Възраждане” към Радев: Нови избори са най-доброто решение за преодоляване на кризата

"Сегашният парламент е напълно изчерпан. Не смятаме, че бихме могли да преговаряме с която и да е от политическите сили, особено след гласуването през миналата седмица за РС Македония.", категоричен бе лидерът на "Възраждане".

Представители на парламентарната група на „Възраждане” се явиха на консултации при президента Румен Радев. Това стана след като държавният глава проведе вече такива с три други партии – вчера с ДПС, след като „Продължаваме промяната” и БСП не се явиха заради приемането на бюджета на второ четене, а днес Радев проведе консултации с представители на „Има такъв народ” и „Демократична България”. 

„Благодаря, че сте изключително бърз в действията си, както са предвидени по Конституция, защото тя Ви дава възможност сами да преценявате сроковете, а вие в момента действате по начин, по който показва че действително сте загрижен за ситуацията и за изхода от политическата криза”, каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. 

„Според нас основният и най-бърз начин за преодоляването на кризата, предизвикана от действията и бездействията на сегашния кабинет, са предсрочните избори. Колкото по-скоро, толкова по-добре”, допълни Костадинов. 

"Считаме, че България няма повече време за губене. Най-добрият начин за излизането от тази много тежка криза в която се намираме, връщането, поне часртично, на доверието в политическия елит са новите избори. От тази гледна точка ние смятаме, че сегашният парламент е напълно изчерпан. Не смятаме, че бихме могли да преговаряме с която и да е от политическите сили, особено след гласуването през миналата седмица за РС Македония.", категоричен бе лидерът на "Възраждане". 

"Най-доброто решение е да отдем на нови избори възможно най-скоро. С оглед на това, ако вие решите да дадете третия мандат за съставяне на правителство на нашата партия, ние ще го върнем веднага, точно защото не трябва да се губи време. Трябва да има ново правителство преди зимата.", каза още Костадинов.

Консултации с парламентарната група на ПП "Възраждане" от 47-ото Народно събрание

Консултации с парламентарната група на ПП "Възраждане" от 47-ото Народно събрание

Публикувахте от Румен Радев в Вторник, 28 юни 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега