Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Възстановявят пропадналия път към границата с Турция в средата февруари

Възстановявят пропадналия път към границата с Турция в средата февруари

В кратки срокове ще бъде възстановен участъкът при км 316 от път I-9 Бургас – Малко Търново. Дясната лента в отсечката пропадна на 27 януари т. г. За укрепването му Агенция „Пътна инфраструктура“ предприе извършването на инженерно-геоложки проучвания. Първокласният път е основна артерия, свързваща ГККП „Дуранкулак” с ГККП „Малко Търново”.

В кратки срокове ще бъде възстановенучастъкът при км 316 от път I-9 Бургас – Малко Търново. Дясната лента вотсечката пропадна на 27 януари т. г. За укрепването му Агенция „Пътнаинфраструктура“ предприе извършването на инженерно-геоложки проучвания. Първокласниятпът е основна артерия, свързваща ГККП „Дуранкулак” с ГККП „Малко Търново”.

Днес сe извършват сондажи, за да се проучат вдълбочина причините за пропадането на платното. Ще се вземат необходимите пробии в зависимост от анализа на резултатите ще бъде преценено какви конкретно техническирешения ще бъдат предприети. Очаква се най-късно в средата на февруари дазапочнат възстановителните дейности.

По първоначални оценки, при подходящиметеорологични условия, ремонтните дейности ще продължат около месец.В момента движението в участъка при км 316 отпът I-9 Бургас – Малко Търново се извършва в лявата лента. Поставена е необходиматасигнализация за временна организация и безопастност на движението, аограничението на скоростта е до 50 км/час.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега