Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Wine and Spirits Fest Burgas събира производители и почитатели на виното в Експоцентър „Флора“

Wine and Spirits Fest Burgas събира производители и почитатели на виното в Експоцентър „Флора“

За да участвате в дегустациите, трябва да си закупите билет.

Експоцентър „Флора“ ще бъде домакин на Wine and Spirits Fest Burgas. Събитието ще се поведе от 23 до 25 юли от 16:00 до 22:00 часа и ще събере на едно място повече от 30 производители на вино и спиртни напитки. Фестивалът се провежда под егидата на Община Бургас.

От своя страна почитателите на виното ще имат възможност да опитат и да си закупят различни марки и сортове вино без да им се налага да пътуват до отдалечени изби в различни краища на страната.

За да участвате в дегустациите, трябва да си закупите билет.

Еднодневния билет -10 лева, включва гривна, билет за дегустация, изворна вода и сувенирна чаша подарък. Гривната ви дава правото да влизате и излизате в рамките на работното време без ограничение.

Двудневен билет -15 лева, включва гривна, билет за дегустация, изворна вода и сувенирна чаша подарък. Гривната ви дава правото да влизате и излизате в рамките на работното време без ограничение.

Тридневен билет - 20 лева, включва гривна, билет за дегустация, изворна вода и сувенирна чаша подарък. Гривната ви дава правото да влизате и излизате в рамките на работното време без ограничение.Освен качествени вина, посетителите ще имат възможност да опитат различни деликатеси и млечни продукти без аналог на пазара. Храните ще са произведени по стари рецепти с ароматни подправки и 100% натурални съставки. В деликатесите няма да се влагат консерванти, подобрители, оцветители или други вредни за здравето вещества. На място, освен да ги опитате, ще може и да си ги закупите. 

И тази година ще има конкурси за вино. Единият е организиран от АТВБ / Асоциация на търговците на вино в България/ -  тематична дегустация на тема „Совиньон блан“.

Другият се организира съвместно със Съюза на енолозите в България. На него ще бъдат дегустирани и обявени победители в категориите – „Бяло“, „Розе“, „Червено“ и „Шумящи вина“. Резултатите от конкурсите ще бъдат обявени на 24 юли.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега