Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хафъзов: Трябва да изчистим Бургас от насилието!

Хафъзов: Трябва да изчистим Бургас от насилието!

„Бургас е един от най-красивите градове у нас. Лично аз като народен представител от бургаска област съм силно мотивиран да изчистим това петно на агресия и насилие. Без оглед на религиозната и етническата принадлежност, това агресивно поведение трябва да бъде порицано!“ Това заяви депутатът от групата на ДПС Хюсеин Хафъзов пред журналисти днес.

„Бургас еедин от най-красивите градове у нас. Лично аз като народен представител от бургаска област съм силно мотивиран даизчистим това петно на агресия и насилие. Без оглед на религиозната и етническата принадлежност,това агресивно поведение трябва дабъде порицано!“ Това заяви депутатът от групата на ДПС Хюсеин Хафъзов преджурналисти днес.

Народният представител сподели, че към него са се обърнали група бургазлии,станали обект на насилие и побой. Става дума за четири момчета и възрастен мъжот ромски произход. Първият случай е регистриран на 18-ти февруари, на спиркатапред Професионалнатагимназия по транспорт в Бургас, разказа депутатът Илия Илиев.

Четири момчета на по 16-17 години са нападнати отнад 20 души. Мелето става причина за родителска среща в учебнотозаведение. Макар родителите и преподавателите да имат мотивация за разрешаванена проблема, в същото време пред входа на училището се събират група протестиращи,скандиращи обиди и проявяващи насилие.

Следва нов побой над двамародители и намеса от страна на полицията. Това обаче не са едиствените случаи на непровокирани посегателства презпоследните месеци.

„Ще поискамсреща с областния управител, с кмета на Бургас и с директора на полицията.Категорично заявявам, че ние не делим бургазлии на политическа илиетническапринадлежност. Тук има граждани, бити от свои съграждани. Нашиятапел е за толерантност и диалог“, коментира още Хафъзов.  

„Така наречените "биячи" вредят и на себе си и наоколните като всяват хаос и напрежение. Един човек, който дръзва да посегне на друг, е достоен засъжаление. Ако някой има претенции трябва да се отнесе до компетентните органи. Но да се бием поспирките, да се заплашваме, това не е поведението, което трябва да толерираме“, подчертанародният представител.

По думите му, местната администрация вече се е задействала. Институциите сареагирали веднага, но това е проблем, който не бива да бъде отминаван с лекаръка, за да не се превърне в тенденция.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега