Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хартиените книги ще поевтиняват

Хартиените книги ще поевтиняват

Хартиената книга ще поевтинее, но няма да бъде напълно изместена от електронната, твърди Веселин Тодоров, председател на Асоциация "Българска книга". Макар наложените ниски цени на е-книгите да подбиват пазара, у нас все още не се е разпространила напълно модата на електронните четци. Въпреки това се очаква срив на цените на традиционните книги. Тодоров обаче е оптимистично настроен и споделя, че те няма скоро да отпаднат напълно от предпочитанията на българина.

Хартиената книга ще поевтинее, но няма дабъде напълно изместена от електронната, твърди Веселин Тодоров, председател на Асоциация"Българска книга". Макар наложените нискицени на е-книгите да подбиват пазара, у нас все още не се е разпространиланапълно модата на електронните четци. Въпреки това се очаква срив на цените натрадиционните книги. Тодоров обаче е оптимистично настроен и споделя, че теняма скоро да отпаднат напълно от предпочитанията на българина.

През 2013 година, промяна в цената накнигите на хартиен носител (включително учебниците) на практика нямаше. Въпрекитова, бизнесът отбелязва ръст в продажбите от почти 1%, на базата на оборотитена книжарниците по крайна цена.

Според маркетинговите изследвания,нашенецът си остава фен на криминалетата, трилърите и жанровата литература катоцяло. Съвременната философия също се налага успешно сред българския читател.

Положителна тенденция е, че 1/5 отнай-продаваните автори у нас са българи, отбелязва още Тодоров. Литературниякръг от автори у нас се увеличава с всяка изминала година, но с него се увеличаваи интересът към българската съвременна литература. Модерните автори в странатане просто публикуват трудовете си, но са и четени, влизат в класациите набестселърите и се радват на широка популярност.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега