Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Херо: Трябва да подходим максимално концентрирано

Херо: Трябва да подходим максимално концентрирано

"Надявам се да играем добре, защото „Видима” изобщо не е слаб отбор, въпреки че имат само две точки от началото на шампионата." Това каза на пресконференция старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Димитър Димитров.

"Надявам се да играем добре, защото „Видима” изобщо не е слаб отбор, въпреки че имат само две точки от началото на шампионата." Това каза на пресконференция старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Димитър Димитров.

" Аз лично не подценявам Локомотив” София и силно се надявам моите момчета също да не го направят. Убеден съм, че нивото на футбола в България е такова, че както можеш да спечелиш срещу всеки, така можеш и да загубиш. Затова ние трябва да подходим максимално концентрирано в този мач и да играем на предела на своите възможности.", допълни Херо.

По отношение на отбора той сподели, че от групата отпадат Радостин Кишишев и Венцислав Бонев, които все още не са напълно възстановени. Всички останали са здрави и тренират на пълни обороти. Старши треньорът разясни пред представителите на медиите, че медицински проблеми са причината за освобождаването на Майкъл Тевия и Ибрахим Ака. Той допълни още, че Енис Хайри от няколко дни тренира с отбора и ако покаже това, което се изисква от него, има вероятност да му бъде гласувано доверие.

На въпрос дали Александър Киров от „Левски” е футболист на „Черноморец-Бургас”, Димитров отговори, че ще бъде, само когато е напълно възстановен и готов за игра.   Междувременно стана ясно, че Черноморец-Бургас подписа за три години с нападател от Оксер.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега