Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хитовото шведско дуо "Roxette" идва в София през юни

Хитовото шведско дуо "Roxette" идва в София през юни

Хитовото шведско дуо "Roxette" идва в София през юни. Емблематичните изпълнители Мари Фредриксон и Пер Гесле са включили България в голямото си юбилейно турне. У нас шведите ще пеят на 17-и юни 2015-а година. Концертът им у нас ще се състои на "Арена Армеец". Българската публика ще има възможността да чуе на живо хитове като „Listen To Your Heart”, “The Look”, “How Do You Do”, “Sleeping In My Car” и разтапящата балада “It Must Have Been Love” от саундтрака на „Хубава жена“.

Хитовото шведско дуо "Roxette" идва в София през юни. Емблематичните изпълнители Мари Фредриксон и Пер Гесле са включили България в голямото си юбилейно турне. У нас шведите ще пеят на 17-и юни 2015-а година. Концертът им у нас ще се състои на "Арена Армеец". Българската публика ще има възможността да чуе на живо хитове като „Listen To Your Heart”, “The Look”, “How Do You Do”, “Sleeping In My Car” и разтапящата балада “It Must Have Been Love” от саундтрака на „Хубава жена“.

"Roxette" са на върха на музикалните класации вече близо тридесетилетия. Новотоим турне вече започна и ще продължи и през следващата година. Европа е част от обиколката им по света по случай 30-ата годишнина на дуото.

„Невероятное да сме отново на световната сцена. Реакцията, която имахме от публиката презвсичките тези години, е изумителна и едва щедочакаме да се срещнем с феновете си отново. Очакваме с нетърпение да се видим в Европа!“,споделят Мари и Пер. 

Изминаха 25 години от големия пробив на Роксет с хита „The Look“, превзел върхана класацията за сингли на Billboardпрез март 1989 г. „Listen To Your Heart“, „It Must Have Been Love“ и„Joyride“също се подредиха под номер 1 в Америка, което утвърди Мари и Пер като една отнай-големите поп банди на всички времена.

Роксет са продали над 75 милиона албума – бройка, която сеувеличава с всеки изминал ден! Със своята впечатляваща колекция от хитове,дуото властва в класациите от 90-те години до днес. След дълга пауза, през която Мари Фредриксонсе лекува от рак, тя се събра отново с Пер Гесле през 2011 г.

С последния сиалбум „Charm School“ и сингъла „She’s Got Nothing On (But The Radio)“  двамата отново окупираха първитеместа по световните класации.  Турнето,последвало този албум, ги отведе на два пъти по целия свят като групата свирипред 1,5 милиона души на 153 концерта. Сред тях бе и паметната им първа изява унас – на 29 май 2011 г. на стадион „Георги Аспарухов“. 

Билетите за концерта на "Roxette" щебъдат на изключително достъпни цени -от 50 до 120 лева. Те ще бъдат пуснати в продажба на 17-и декември. Пропуски можете да закупите на касата на "Арена Армеец", в билетен център НДК или в мрежата на ТикетПро.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега