Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

„Хитранка Лисанка“ и „Пингвинчето Фраки" ще играят тази вечер на „Охлюва“

„Хитранка Лисанка“ и „Пингвинчето Фраки" ще играят тази вечер на „Охлюва“

Събитието се организира от Държавен куклен театър - Бургас в партньорство с Община Бургас.

Тази вечер деца и родители ще се насладят на спектакъла "Хитрата Лисанка" на Театър "АКО" от 19.00 часа. Приказката разказва за хитрата Лисанка, която си живее добре - хем си мързелува, хем си добрува! Винаги успява да се измъкне. Пътешества си от приказка в приказка и ... изобщо не се интересува, че предава най-добрия си приятел, че е несправедлива или безсърдечна. Но ... "който хитрува - трябва да си пази опашката". Ще успее ли Лисанка да я опази? Или пак ще замете с нея следите? Режисьор на спектакъла е Ваня Иванова, сценограф - Емелияна Тотева -Андонова, участва - Симона Нанова. 

Второто представление е от 20:00 часа и носи заглавието "Пингвинчето Фраки" на театър "Весел" от Велико Търново. Историята ни среща с малкото пингвинче Фраки, което опознава света в търсене на откраднатото Слънце. А с какво ще го провокират любящият му татко, котаракът Роки, крокодилът Кроки и капитан Блъф? Отговорът ще даде самият спектакъл. Една история, която ни показва истината, че за доброто граници няма. История, разказана с много динамика и настроение по Марина Гочева. 

Режисьор е Веселин Василев, декор и кукли - Лидия Къркеланова, музика - Димитър Паперов. Участват - Елка Баланова, Веселин Василев.Представленията ще се проведат при стриктно спазване на мерките за безопасност срещу разпространението на Ковид - 19.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега