Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Христо Иванов: Очакваме от ИТН да покажат състав на Министерския съвет

Христо Иванов: Очакваме от ИТН да покажат състав на Министерския съвет

"Ще има ясно поет политически ангажимент по отношение на определени политики или просто ще си водим раздумки?"

Оставаме в очакване колегите от "Има такъв народ" да покажат състав на Министерския съвет, който предлагат, да дадат формулата и да кажат дали всъщност ще има ясни политически ангажименти по конкретни политики. Това заяви пред журналисти в парламента съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.

"В светлината на това ние ще преценим дали "Демократична България" ще подкрепи това предложение. Нека никой не се опитва да ни прехвърля отговорността за това, че не може да даде убедителна политическа формула и да отговори на фундаментални въпроси за структурирането на политическото пространство", отговори Иванов на декларацията на "Има такъв народ".

"Последните дни участваме в разговорите така, както ги структурираха от "Има такъв народ". Освен разговорите, които се водят при закрити врати, ние имаме публична отговорност към нашите избиратели, към обществото, когато става дума за процеса, който ще доведе до излъчване на правителство. Нито един от принципните въпроси, които вчера поставихме, днес не получи отговор. Ще има ясно поет политически ангажимент по отношение на определени политики или просто ще си водим раздумки? Второ – важността на хората, които ще бъдат предложени и техните качества. Използвахме пример с трима души, които получиха огромно обществено внимание и доверие, които атакуваха схемите на ДПС", каза още Иванов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега