Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Христов: Паметникът на Съветската армия ще бъде съхранен, но мястото му не е там

Христов: Паметникът на Съветската армия ще бъде съхранен, но мястото му не е там

Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС.

Паметникът на Съветската армия се демонтира по начина, по който е монтиран. Той ще бъде съхранен, но мястото му не е там. Това каза в студиото на „Събуди се” Румен Христов от ГЕРБ-СДС.

Народният представител коментира и темата за влизането ни в Шенген. „Такса за пренос на руски газ през България няма да има”, каза той по повод ултиматума на Унгария за членството ни. Христов не скри, че му се иска страната н ида влезе в шенгенското пространство и по въздух, и по суша, и по вода. „Ако ни бъде предложено само по въздух, трябва да искаме конкретни дати за това кога ще бъде приемането ни по душа и вода”, посочи депутатът.

По отношение на план-сметката за 2024 г. Румен Христов заяви, че ако не бъде приета до края на годината, ще се работи с една дванадесета от нея. Той отрече парламентарната група на ГЕРБ-СДС да е присъствала на банкет на колегите им ДПС. Подобни твърдения се появиха, след като депутатите не присъстваха в пленарната зала в петък - ден, след въпросното парти. 

Радомир Чолаков каза преди седмица в ефира на NOVA, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов трябва да е премиер, а Делян Пеевски от ДПС – вицепремиер. Според колегата му Румен Христов политическите лидери умеят да носят отговорност и Борисов би бил полезен за управлението на страната.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега