Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хванаха англичанин за блудство с деца във Велико Търново

Хванаха англичанин за блудство с деца във Велико Търново

Великотърновски антимафиоти задържаха чужд гражданин за блудствени действия с малолетни деца, съобщават от МВР.

Великотърновски антимафиоти задържаха чужд гражданин за блудствени действия с малолетни деца, съобщават от МВР. Служители на сектор „БОП“ – Велико Търново, съвместно със служители от областната дирекция, проведоха операция по задържането на британски гражданин, уличен в сексуални посегателства срещу малолетни деца.

63-годишният мъж е арестуван рано тази сутрин в жилището си в старата столица. Там било открито и 11-годишно момче. В хода на разследването, с помощта на патньорските полицейски служби, е установено, че във Великобритания на мъж е била постановена ефективна присъда за сексуални действия с непълнолетни. След тригодишен престой в затвора, той се заселил да живее в България.

От две години той е със статут на постоянно пребиваващ в страната ни. След като закупил жилище в старопрестолния град и имот в с. Стамболово, британецът постепенно създал контакти с местното население. Запознал се и с двете братчета – на 11 и 12 години, за които има данни, че са станали жертва на блудствени действия. Постепенно мъжът се сприятелил с момчетата и те започнали често да му гостуват през почивните и празничните дни.

Той пък се отплащал с подаръци, купувал храна на децата и плащал сметките на безработните им родители. По предварителна информация дори купил къща на семейството в друго село. При проведени действия по разследването от жилището на британския гражданин са конфискувани компютърни конфигурации и други вещи и предмети, имащи отношение към престъпните му действия.

63-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа. Предстои да бъде внесено искане  за удължаване на мярката му за неотклонение на 72 часа и в последствие постановяване на постоянна мярка “задържане под стража”.  За случая е уведомена Агенцията за закрила на детето, както и всички институции, които имат отношение към случая. Срещу британеца е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега