Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хванаха двама автокрадци от Бургас

Хванаха двама автокрадци от Бургас

За момента са документирани пет случая на противозаконни отнемания на МПС, осъществени от единия от задържаните - криминално проявен, 27-годишен бургазлия. В някои от случаите той действал със съучастник . 31-годишен бургазлия, който също е задържан.

Хванаха двама автомобилни крадци от Бургас, информират от ОДМВР. За момента са документирани пет случая на противозаконни отнемания на МПС, осъществени от единия от задържаните - криминално проявен, 27-годишен бургазлия. В някои от случаите той действал със съучастник . 31-годишен бургазлия, който също е задържан.

Служителите на реда са констатирали, че задържаният има богато криминално минало, включващо широк спектър от криминални прояви. Полицейските служители провели различни оперативно-издирвателни действия за да документират по безспорен начин съпричастността на двамата арестувани към следните деяния:

- Между 11 и 14 ноември двамата отнели л.а. "Лада 2105", паркиран на бургаската улица "Ивайло". Колата е собственост на 55-годишен бургазлия.

- на 16/17 ноември същите отнели от паркинга пред бл. 6 в к-с "Славейков" л.а. "ВАЗ 2107", с бургаска регистрация, собственост на 64-годишен бургазлия, като при преместването са нанесени материални щети, както по колата, така и по два съседни леки автомобила.

- на 20-и ноември същите отнели от паркинг, разположен на бул. "Демокрация", л.а. "ВАЗ 2105", с бургаска регистрация, собственост на 66-годишен бургазлия. Впоследствие автомобилът е открит изоставен на ул. "Дебелт".

Двамата автокрадци са задържани за срок от 24 часа, като направили пълни самопризнания и описали подробно начина за извършване на престъпленията. Констатираните случаи са класически противозаконно отнемания на МПС, като разликата с кражбата е, че при второто деяние има намерение за разпореждане с инкриминираната вещ /отнетия автомобил/.

Работата по цялостно документиране на престъпната им дейност продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега