Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хванаха пияни и дрогирани шофьори в Бургаско

Хванаха пияни и дрогирани шофьори в Бургаско

Пореден натоварен уикенд за пътните полицаи в региона

В петък около 23:45 часа в Приморско, служители  от Районно управление - Приморско спрели за проверка лек автомобил „БМВ 318“, с бургаска регистрация, управляван от 32-годишен мъж от Приморско, като установили, че водачът шофирал след употреба на наркотични вещества (амфетамин, метамфетамин и канабис). Водачът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Извършена е проверка в дома му, разположен на ул. „Резвая“, като е намерено и иззето стъклено бурканче със суха зелена листна маса (марихуана). 32-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

В неделя около 22:50 часа в Айтос, служители от Районно управление - Айтос спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Лупо“, със софийска регистрация, управляван от 40-годишен айтозлия, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация - 2,79 промила. Водачът дал кръвна проба за химичен анализ. Работата по случая продължава.

В петък служители от Районно управление – Карнобат, обслужващи пътен инцидент, възникнал на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в града, тествали двамата водачи на катастрофиралите автомобили за употреба на алкохол, като пробата на водачката на лек автомобил „Ауди А 4“, с врачанска регистрация – 38-годишна карнобатлийка била 2.28 промила. Жената е задържана за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

В петък около 00:36 часа по пътя с. Прилеп – с. Съединение, служители от Районно управление – Сунгурларе спрели за проверка лек автомобил, управляван от 28-годишен мъж от руенското село Рупча, като установили, че водачът шофира след употреба на алкохол с концентрация - 2,15 промила. Работата по случая продължава.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега