Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хванаха студент и ученик убили с чук млад мъж в Севлиево

Хванаха студент и ученик убили с чук млад мъж в Севлиево

Хванаха студент и ученик убили с чук млад мъж в Севлиево, съобщават от полицията. Оперативните действия започнали на 14 октомври, когато в РУП-Севлиево близък на 22-годишния Павел Христов подал молба за издирването му – младият мъж бил в неизвестност от 28 септември.

Хванаха студент и ученик убили с чук млад мъж в Севлиево, съобщават от полицията. Оперативните действия започнали на 14 октомври, когато в РУП-Севлиево близък на 22-годишния Павел Христов подал молба за издирването му – младият мъж бил в неизвестност от 28 септември. Роднината обяснил, че Христов нямал намерение да пътува, бил без документи, а мобилният му телефон – изключен.

В разследващия екип, провел множество разпити на негови приятели и познати, бил включен и психолог. Скоро била изградена версия и за убийство, а в хода на проведените оперативни действия криминалистите влезли в дирите на двама негови съграждани. Единият е 20-годишният Петър Петров, студент втори курс по психология във Великотърновския университет. Вторият участник е престъплението е 17-годишният Ник Георгиев - ученик в 11 клас.

Според признанията им, те планирали извършването на престъплението и на 28 септември примамили жертвата в гориста местност в района на с. Боазът. Там го нападнали с чук, били го до смърт, после залели тялото на мъртвия младеж с бензин с намерението да го запалят. Когато не успели, двамата го зарязали в гората, изхвърлили чука и изчезнали.

Същата нощ Петър Петров разказал за случилото се на баща си. Родителят отишъл веднага на описаното място, преместил трупа в близкото дере и го затрупал с клони и шума.По първоначални данни тримата се познавали и често се събирали на по чашка. След изпития алкохол Павел започвал да дразни двамата си познати – това бил и мотивът за извършеното тежко криминално престъпление. Процесуално-следствените действия са протекли под прякото наблюдение на Окръжната прокуратура в Габрово. Двамата извършители са задържани за срок от 72 часа. Предстои искане за налагане на постоянна мярка “задържане по стража”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега