Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хванаха трима побойници в Бургас, издирват още двама

Хванаха трима побойници в Бургас, издирват още двама

Бургаската полиция залови трима побойници, върлували въоръжени из Бургас. Агресивните мъже били част от група, участвала в редица побои и грабежи в града. Към момента служителите на реда издирват още двама от групата - 22-годишни младежи от Бургас.

Бургаската полиция залови трима побойници, върлували въоръжени из Бургас. Агресивните мъже били част от група, участвала в редица побои и грабежи в града. Към момента служителите на реда издирват още двама от групата - 22-годишни младежи от Бургас.

На 19-и март, рано сутринта, в ОДМВР - Бургас е получен сигнал за побой и грабеж на ул. "Найден Геров" в ж.к. "Меден рудник". Няколко маскирани мъже ограбили 28-годишен бургазлия - взели му 1 400 лева. Няколко часа по-късно същите мъже, въоръжени сножове, бухалки, палки, мачете и пушка, отишли на ул. “Петко Войвода” в същия комплекс, като предприели действия, нарушаващи обществения ред испокойствие, демонстрирайки наличното оръжие и опитвайки се да намерят бития оттях няколко часа по-рано мъж.

В резултат на проведенитеоперативно-издирвателни мероприятия от служители на отдел „Криминална полиция”при ОДМВР - Бургас и Четвърто Районно управление – Бургас са установени петимаот извършителите – това са криминално проявените. Става дума за двама айтозлии - на 20 и 23 години, двама 22-годишни бургазлии и 29-годишен мъж, също от Бургас. Предприети са мерки по задържане на лицата и провеждане на процесуално-следствени действия по претърсване на домовете и автомобилите им.

Във вторник служители на реда задържали двамата айтозлии, като у тях са открити маски, ножове,бухалки, палки, мачете и пушка, с които петима младежи са били въоръжени повреме на нападението. Ден по-късно, около 19.00 ч., в районана Спортна зала „Младост” е арестуван и 29-годишния бургазлия, който оказал съпротива, но все пак бил заловен от униформените.

Останалите двама младежи сеиздирват от служители на ОДМВР – Бургас. Установено е, че единият от 22-годишните бургазлии, заедно със свой приятел, е извършил и побой над млад бургазлия на 24-и октомври м.г. В момента се проверяват данни за това,че петимата от групата са участвали и в други случаи на сбивания и побои,осъществени на територията на град Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега