Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Янакиев: Достойни, честни и почтени - такива хора сме избрали за Вас! Заслужават доверие!

Янакиев: Достойни, честни и почтени - такива хора сме избрали за Вас! Заслужават доверие!

По думите на Янакиев отборът, с номер 68, е сплав от младост, креативност, енергия, богат житейски и професионален опит.

Изпълнен до краен предел Летния театър в Созопол посрещна Тихомир Янакиев и неговия екип. Тази вечер те закриха предизборната си кампания с концерт на световноизвестната група BONEY M Xperience. 




По думите на Янакиев отборът, с номер 68, е сплав от младост, креативност, енергия, богат житейски и професионален опит. "Тази листа е сплав от младост, креативност, енергия, богат житейски и професионален опит. Тази листа е гаранция за това, че нашите идеи, заложени във визията, програмата и нашите стратегии, с които ще осъществим тази програма, ще бъдат изпълнени. На този отбор, надявам се в неделя, ще му бъде дадено нужното доверие, така че всичко това да стане факт. Отборът е с номер 68! Достойни, честни и почтени, такива хора сме избрали за Вас. Тези хора заслужават Вашето доверие и съм сигурен, че в неделя те ще го получат", коментира кандидатът за втори мандат.




Според Янакиев, трябва да се подходи сериозно към избирателите. "Направихме позитивна кампания, поне се опитахме да я водим в тази ситуация. Кампанията ни се базираше на политики и идеи, и начини по които те да бъдат осъществени. Направихме програма, имаме визия, стратегия – всичко. Това, което трябва да се направи е да се подходи сериозно към избирателите. Аз мисля, че това, което е трябвало да направим по време на кампанията сме го направили. Оттук нататък избирателите ще кажат дали сме се справили, дали сме успели да ги достигнем или не. Програмата ни е амбициозна, но същевременно е реалистична. Тя се базира на неща, в голяма част, по които сме работили през четирите години на мандата.  Знаем как, тези всичките неща по които работим и ще работим, да ги изпълним. Знаем, че ако жителите на община Созопол дадат своето доверие на мен и моя екип с номер 68, няма да ги разочароваме", коментира той и призова хората да гласуват. 






"Хората на местни избори излизат и гласуват масово, поне при нас е така. Очаквам висока избирателна активност, защото веднъж на 4 години хората определят съдбата си за следващите 4 на местна почва. Много е важно за кого ще дадат гласа си и политиките, които предлагат хората, за които гласуват. Призовавам всички да излязат и да гласуват, защото това е в основата на демократичния процес".








Вечерта продължи с музикално шоу с участието на Елица Тодорова трио и BONEY M Xperience.

PR публикация*


Публикувахте от PoligrafF.net в Петък, 27 октомври 2023 г.
--------

 

Публикувахте от PoligrafF.net в Петък, 27 октомври 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега