Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Забележка за заря провокира жестоко убийство в столицата, издирват извършителя

Забележка за заря провокира жестоко убийство в столицата, издирват извършителя

След кръвопролитието нападателят избягал между блоковете. На място пристигнала линейка, но на път за болница пострадалият издъхнал от раните си.

Софийската градска прокуратура повдигна обвинение на 24-годишния Д.Г. във връзка с убийството на 32-годишния И.И., извършено на 09.01.2022 г. около 22:30 ч. в столичния квартал „Люлин“. По този повод заподозреният - 24-годишен мъж, е обявен за общодържавно издирване. Наложена му е и забрана да напуска страната.Предстои установяване на местонахождението му от органите на МВР, за което следва незабавно да бъде уведомен наблюдаващият прокурор с оглед внасяне на искане в съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия, съобщават още от прокуратурата.

Припомняме, че до кръвопролитието се е стигнало, след като компания от десетина мъже се събрали на спортна площадка до бл. 225. Те празнували раждането на дете на един от тях. Към 22 часа направили около 2-минутна заря. Това обаче явно разярило техен съсед, който слязъл при празнуващите и направил забележка. Стигнало се до размяна на реплики, след което 24-годишният комшия извадил нож и намушкал многократно единия от празнуващите мъже. Един от ударите попаднал във врата на младия мъж. След кръвопролитието нападателят избягал между блоковете. На място пристигнала линейка, но на път за болница пострадалият издъхнал от раните си.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега