Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Забраната за пушене на закрито остава!

Забраната за пушене на закрито остава!

След тричасови обсъждания, депутатите отхвърлиха и двата законопроекта за либерализация на режима. Предложението на Атака бе отхвърлено със 107 гласа „Против“ от всички 188 гласували депутати. Проектът на народните представители от БСП също срещна неодобрение, като „Против“ него се обявиха 106 от общо гласувалите 190 депутати.

След тричасовиобсъждания, депутатите отхвърлиха и двата законопроекта за либерализация нарежима. Предложението на Атака бе отхвърлено със 107 гласа „Против“ от всички188 гласували депутати. Проектът на народните представители от БСП също срещнанеодобрение, като „Против“ него се обявиха 106 от общо гласувалите 190депутати.

Групата на ГЕРБ гласуваединодушно „Против“ двата законопроекта, докато представителите на Атака гиподкрепиха. Парламентаните групи на БСП и ДПС гласуваха разнородно. След катопо време на обсъждането народните представители масово заявяваха дали са пушачии как смятат да гласуват, учудващо много от пушачите се обявиха противлиберализирането на режима. От своя страна, сред непушачите имаше такива, коитопроявиха солидарност и подкрепа към пушещите си колеги.

Представителитена опозицията изразиха мнението си като започнаха да раздават стикери със знака „Пушенетозабранено“ на колегите си в пленарна зала. Самите те пък ги бяха залепили нареверите си.

Здравниятминистър Таня Андреева за пореден път се обяви против либерализиране на режимас думите: „Неприемам противопоставянето на бизнес срещу здраве, защото няма цена, която даплати това здраве. Тази забрана от една страна защитава здравето на непушачите,от друга защитава здравето на работещите в подобен род заведения, в които сегаискате да бъде либерализиран режима, и на трето е забрана, която е в защита напревенцията на тютюнопушенето.“

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега