Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаните в "Победа" участвали в общо четири кражби, извършени в Бургас

Задържаните в "Победа" участвали в общо четири кражби, извършени в Бургас

Разследването продължава.

Продължава разследването на задържаните тази сутрин осем мъже при акцията в кв. "Победа". До момента властите са събрали достатъчно доказателства, че въпросната престъпна група е притежавала наркотични вещества - марихуана и амфетамини, както и съпричастността им към извършването на четири кражби на парични суми, имущество и вещи.

Припомняме Ви, че осемте мъже от бургаския квартал „Победа” бяха задържани при мащабна полицейска операция по противодействие разпространението на наркотици, осъществяването на грабежи  и кражби от търговски обекти, частни домове и офиси на фирми, проведена с участието на служители от отдел „Криминална Полиция” при ОДМВР - Бургас, „Специализираните полицейски сили”, Първо Районно управление - Бургас и бургаската жандармерия.

Акцията стартира рано тази сутрин, като от проверените общо пет адреса, бяха иззети множество вещи - мобилни телефони, авто навигации, велосипеди, различни битови вещи, телескопични палки, ножове и други, за чийто произход задържаните и до момента не могат да дадат адекватни обяснения.

Процесуално-следствените действия, предприети от служителите на реда по установяване на други престъпления, осъществени от осемте задържани, продължават. Събраните по случаите материали се докладват в Бургаска районна прокуратура.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега