Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха бургазлия за палежи на леки коли спрени от движение в "Меден рудник"

Задържаха бургазлия за палежи на леки коли спрени от движение в "Меден рудник"

И двата автомобила не са били в движение, но са заемали места в междублоковите паркинги.

47-годишен бургазлия бе задържан от полицията за палежи на леки автомобили, осъществени в бургаския комплекс "Меден рудник". По данни на ОДМВР става дума за криминално проявено лице. Пред служителите на реда заподозреният направил пълни самопризнания. От пресцентъра на полицията не посочват конкретно какви са били мотивите му, но по всяка вероятност се касае за лични съображения, свързани с факта, че и двата автомобила не са били в движение, но са заемали места в междублоковите паркинги.

Заподозреният е уличен в общо два палежа. Първият е регистриран около 3:45 часа сутринта в петък. Подпален е лек автомобил "Пежо 309", паркиран пред блок 4 на ж.к. "Меден рудник". Собственик на возилото е 36-годишен бургазлия, който посочил, че возилото няма сключена застраховка "Гражданска отговорност" и от около година е паркиран на това място, без да е пускан в движение. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил. От инцидента обгоряла вътрешността на купето, като не са засегнати други превозни средства.

Около 04:30ч. в Четвърто Районно управление - Бургас е постъпило съобщение за горящ лекавтомобил "Фолксваген Голф", също без регистрационни табели, ползван от 44-годишенмъж от с. Боденец. Автомобилът бил паркиран до бл. 356 в ж.к. "Меден Рудник". От огъня езасегната задната част на паркиран в близост лек автомобил "Форд Фиеста", съссофийска регистрация, собственост на "БТК" ЕАД. Огънят е потушен от единпротивопожарен екип.

Своевременно униформените успели да установят и задържат извършителя на палежите. По случаите са образувани досъдебни производства.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега