Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха чевръст крадец тарашил туристи край бургаския кв. "Крайморие"

Задържаха чевръст крадец тарашил туристи край бургаския кв. "Крайморие"

Задържаният 32-годишен рецидивист направил пълни самопризнания по случаите и обяснил, че за придвижване до кв. "Крайморие", използвал лодка с извънбордов двигател.

Служители от Четвърто Районно управление – Бургас задържаха 32-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия от кв. "Победа", който на 10.08.т.г. около 01.30 ч. в района на северния плаж на кв. "Крайморие", от паркиран в нивата кемпер "Митцубиши L 200", със старозагорска регистрация, откраднал дамска чанта с лични документи и мобилне телефон и мъжки пъртфейл със сумата от 120 лв. и 45 евро. Кражбата е извършена, черз проникване през незаключената врата на кемпера, докато собствениците му спели вътре в купето. 

Също на 10.08.т.г. около 03.00 ч. в района на северния плаж на кв. "Крайморие", от паркиран в ожъната нива л.а. "Волво V 70", с полска регистрация, откраднал множество маркови музикални инструменти, сред които китара с озвучителни устройства и слушалки към нея, две радиостанции и куфари с дрехи. По данни на полицията всичко на обща стойност между 5 000 – 6 000 лева, собственост на американец и полякиня, пристигнали в България на 08.08.т.г. през ГКПП – Видин. Констатирано е, че кражбата е осъществена, чрез счупване прозореца на задната дясна врата, докато собственика на автомобила почивал в разпъната палатка. 

На 14.08.т.г. около 02.30 ч. на плажната ивица в близост до нос "Форос" край бургаския квартала "Крайморие" от разпъната палатка и от паркиран до ивица лек автомобил "Ауди А 4", със софийска регистрация, същият е откраднал професионален фотоапарат "Nikon" заедно с допълнителна батерия,  обектив, статив за фотоапарат, още един фотоапарат "Mamiya Universal Press" със светломер, обектив "Mamiya-127", раница, два епилатора, хамак, множество дрехи и златно синджирче с камък отнето, чрез сваляне от врата на жена, спяща в палатката. Общата стойност на осъществената кражба е в размер на 5 000 лв. 

Задържаният 32-годишен рецидивист направил пълни самопризнания по случаите и обяснил, че за придвижване до кв. "Крайморие", използвал лодка с извънбордов двигател. 

Всички вещи, откраднати и в трите случая, са намерени и иззети с изключение на сумата в евро и левове при първата кражба. Бургазлията е привлечен в качеството на обвиняем и му е взета постоянна мярка "задържане под стража". 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега