Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха нашенка, издирвана за убийство в Холандия

Задържаха нашенка, издирвана за убийство в Холандия

Костова бе открита в апартамент, разположен в близост до търговски обект, държан от родителите й.

Българските власти задържаха нашенка, издирвана за убийство, извършено в Кралство Холандия. 21-годишната несебърлийка Красимира Костова бе открита в апартамент, разположен в близост до търговски обект, държан от родителите й, на главната алея до х-л „Кубан” в Слънчев бряг, посочват от полицията. Окръжна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за задържане под стража на издирваната млада жена.

Срещу Красимира е издадена Европейска заповед за арест. В нея е посочено, че според Наказателния кодекс на Кралство Холандия, е предвидено наказание „лишаване от свобода“ до живот или „лишаване от свобода“ с максимален размер от 30 години. При издирването й, властите откриват, че семейството на Костова притежава жилище в курортния комплекс, което обаче отдава под наем и не ползва в лично качество.

Установено е, че родителите на бургазлийката стопанисват няколко търговски обекта в Слънчев бряг, като в близост до единия от тях се намира и обитаваното от тях жилище, посочват от ОДМВР - Бургас. Въпреки липсата на настояща адресна регистрация, служителите на реда успяват да издирят Костова и да я отведат в ареста.

Окръжен съд – Бургас взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Красимира Костова. Мотивите са, че съществува реална опасност исканото лице да се укрие или да извърши друго престъпление. Според съда се касае за предстоящо разследване и участие на Красимира К. в тежки престъпления, по смисъла на холандското и българското законодателство.

Съдът отчете, че Красимира К. е криминално проявена, което се установява от справка по делото.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега