Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха предполагаемия стрелец в метрото в Бруклин

Задържаха предполагаемия стрелец в метрото в Бруклин

Ако обвиненията бъдат доказани и стрелецът бъде признат за виновен, той може да получи присъда доживотен затвор за нападението, при което най-малко десетина души бяха простреляни, а други пострадаха в създалата се паника.

Полицията в Ню Йорк задържа предполагаемия извършител на стрелбата в метрото на Ню Йорк. Инцидентът стана във вторник в сутрешния час пик на метростанция в Бруклин и при него бяха ранени най-малко 29 души.

Според Кичант Сюел комисар на полицията в Ню Йорк 62-годишният Франк Р. Джеймс е бил забелязан от минувачи в Ийст Вилидж в сряда следобед и арестуван без инциденти. Транспортиран е в 9-ти район на Ню Йорк, а полицията проверява кой се е обадил на телефона за местонахождението му.Според АП и Си Ен Ен самият Джеймс се е обадил на органите на реда.

Джеймс ще бъде обвинен съгласно федерален закон, който забранява терористични и други насилствени атаки в системата за  обществен транспорт. Федералното правителство ще го обвини и за пресичане на щатските граници. 

Ако обвиненията  бъдат доказани и стрелецът бъде признат за виновен, той  може да получи присъда доживотен затвор за нападението, при което най-малко десетина души бяха простреляни, а други пострадаха в създалата се паника. Разследването на случая продължава.

Източник: БНР
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега