Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зафиров: За 10 месеца в Бургаско са инвестирани над 30 млн. лева

Зафиров: За 10 месеца в Бургаско са инвестирани над 30 млн. лева

„За последните 10 месеца в Бургаски регион са инвестирани над 30 млн. лв. в инфраструктура, социални и други проекти“, тези числа цитира днес пред журналисти народният представител от групата на КБ – Атанас Зафиров.

„За последните 10 месеца в Бургаскирегион са инвестирани над 30 млн. лв. в инфраструктура, социални и другипроекти“, тези числа цитира днес пред журналисти народният представител отгрупата на КБ – Атанас Зафиров. Участие в пресконференцията взеха и депутатътХристо Монов, както и общинският съветник Евгений Мосинов. Изявлението бе вотговор на поредните обвинения в дискриминация на Бургаски регион по отношениена финансирането.

„По повод някои откровени неистини,изказани в публичното пространство, искам да отправя към колегите от ГЕРБняколко въпроса. За разлика от тях, обаче, аз ще им отговоря. Какво направиправителството на ГЕРБ за спасяването на храм-паметник „Кирил и Методий“?Отговорът е прост – нищо. В същото време, сегашното правителство отпусна повечеот 1,8 млн. лв., които ще бъдат вложени изцяло в укреплението на храма“, заявиЗафиров.

Той коментира още приноса направителството по повод разкриването на медицинския факултет към бургаскияуниверситет „Асен Златаров“, както и факта, че на заседанието на Министерскисъвет, провело се в Бургас, е взето решението за отстъпване на терена за „АренаБургас“.

„Тази зала не просто ще печели, но и щесе превърне в център на културния и социалния живот в града. Планира се в неяда се изгради първата у нас писта за лекоатлети. Когато залата е готова, тя щедаде възможност да се кандидатираме за домакинство на първото възможноЕвропейско първенство по лека атлетика на закрито“, обясни Зафиров.

После добави, че Бургас ще спечели имного повече. Има вероятност града да стане предпочитано място за подготовка налекоатлети, имайки предвид, че тренировъчните лагери могат да се комбинират и срехабилитации в близките Поморие и др. „Да,това беше идея на кмета Николов, но е странно защо в рамките на мандата на правителството на ГЕРБ това така и не се случи“, коментира още Зафиров. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега