Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Закопчаха нападателя на жена, изпаднала в кома след удар с камък

Задържаха и друг нападател, оказало се че има и други крими проявления
Закопчаха нападателя на жена, изпаднала в кома след удар с камък

Полицията залови нападателя на 42-годишна жена в кв. Победа от началото на декември. Закопчаният е 19-годишен младеж от Бургас. Той е задържан за 24 часа. Предприети са действия за вземане на мярка за неотклонение “Задържане под стража”.

Полицията залови  нападателя на 42-годишна жена в кв. Победа. Жената беше намерена в безпомощно състояние и откарана в МБАЛ – Бургас, след като неизвестен я удари с камък по главата. Тогава нападателят отне от  дамската  чанта на жертвата си 4 лв. и документи. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия  на 22.12.2010 г. служителите от участък “Победа” са заловили извършителя на грабежа. Закопчаният е 19-годишен младеж от Бургас. Той е задържан за 24 часа. Предприети са  действия за вземане на мярка за неотклонение “Задържане под стража”. Работата по документиране на престъпната дейност на лицето продължава от служители на Участък “Полиция” – кв. “Победа”.

Полицията задържа и нападателя на 18-годишно момиче, от което беше отнета чанта със седем лева. В хода на разследването криминалистите от Първо и Второ РУ са констатирали съпричастността на 21-годишния задържан към още две деяния -  грабеж на дамска чанта със сумата от 1,50лв., лични документи и вещи, извършен на 13.12.2010 г-. в комплекс “Братя Миладинови” и противозаконно отнемане на лек автомобил  “ВАЗ”, от комплекс “Славейков”. На криминално проявения е взета мярка за неотклонение “Задържане под стража” .   Работата по документиране на цялостната му престъпна дейност продължават Първо и Второ РУ “Полиция” – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега