Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Закриват междуучилищния турнир по футбол с тържествено награждаване

Закриват междуучилищния турнир по футбол с тържествено награждаване

Днес от 17:00 часа ПСФК „Черноморец-Бургас” и Община Бургас в лицето на кмета Димитър Николов, ще направят официално закриване на междуучилищния турнир, който се проведе по тяхна инициатива.

Днес от 17:00 часа ПСФК „Черноморец-Бургас” и Община Бургас в лицето на кмета Димитър Николов, ще направят официално закриване на междуучилищния турнир, който се проведе по тяхна инициатива. Краят на успешното спортно мероприятие ще бъде сложен с тържествено награждаване на победителите, което ще се проведе на стадион „Лазур”.

На събитието ще присъстват всички училища участници в турнира, както и организаторите в лицето на „Черноморец-Бургас”, Община Бургас и Инспекторатът по образованието на град Бургас. Домакините от „Черноморец-Бургас” са приготвили много интересни награди както за победителите, така и за всички участници в турнира.

Сред специалните гости ще бъдат старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Димитър Димитров, Георги Чиликов, Златко Янков и други. Тържественото награждаване ще се проведе на изкуствения терен зад една от вратите на стадион „Лазур”, а след това е предвиден коктейл за училищата, взели участие в спортната инициатива, в една от вип залите на стадиона.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега