Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Заловиха "муле" в мащабна ало-схема

Заловиха "муле" в мащабна ало-схема

Служители на 1-во РПУ Бургас заловиха млад бургазлия, участвал в мащабна ало-схема, оперирала на територията на Бургаска област през последната година. Заловеният е т.нар. „муле“ – човекът, който получава парите от жертвата, съобщават от пресцентъра на МВР. Бургазлията е направил пълни самопризнания.

Служители на 1-во РПУ Бургас заловиха млад бургазлия,участвал в мащабна ало-схема, оперирала на територията на Бургаска област презпоследната година. Заловеният е т.нар. „муле“ – човекът, който получава паритеот жертвата, съобщават от пресцентъра на МВР. Бургазлията е направил пълнисамопризнания.

Повод за акцията е поредната ало-измама, при коятовъзрастна пловдивчанка е пропътувала с такси пътя от своя град до Бургас. Билой съобщено за „катастрофа с близък“, заради която трябвало да се внесат 8000лв.

Това е само една от поредица измами на територията наобластта, в които 28-годишният бургазлия има участие. Става ясно, че мъжът ечаст от схемата от май 2013 г. За момента се работи по цялостното документиранена престъпната дейност на задържания.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега