Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започна гласуването за Кмет на годината 2020

Започна гласуването за Кмет на годината 2020

Победителите от националното онлайн допитване ще бъдат обявени на тържествена церемония на 30 октомври.

Започна гласуването за Кмет на годината 2020. Конкурсът се провежда за осма поредна година по инициатива на Онлайн портала на българските общини. В конкурса участват кметовете на 265 общини на територията на страната. Всеки жител има възможност да направи своя избор в една от осемте категории до 29 октомври в сайта на кампанията. По традиция в тях се гласува в три раздела - малка община (с под 20 000 жители), средна (с население между 20 000 и 50 000 жители) и голяма (с население над 50 000 жители).

Градоначалниците ще се състезават в следните категории: Кмет на годината, Кмет на гражданите, Smart City, Демографска политика и инвитро програми, Спорт и младежки политики, Градска среда, Инвестиции в образователна инфраструктура, Социални мерки по време на епидемия. Победителите от националното онлайн допитване ще бъдат обявени на тържествена церемония на 30 октомври.

Припомняме Ви, че миналата година призът бе за целия мандат 2015-2019 година. В раздел "Малка община" голямата награда отиде при градоначалника на Сливница Васко Стоилков, в раздел "Средна община" - при кмета на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, а в раздел "Голяма община" - при управника на Монтана Златко Живков.

Сред наградените бяха двама бургаски градоначалници - кметът на Поморие - Иван Алексиев, както и бургаския кмет - Димитър Николов. Алексиев бе отличен с приз за кмет на годината в категория „Туризъм, култура, фестивали и традиции”. Бургаският градоначалник Димитър Николов получи приз в категория "Smart City", "Голяма община". И двамата спечелиха нов мандат на поста по време на изборите миналата година.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега