Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започна изграждането на рибарското селце под "Часовника"

Започна изграждането на рибарското селце под "Часовника"

Започна изграждането на празничното градче, което навръх Никулден ще потопи бургазлии и гостите на града в романтичната обстановка на рибарско селце. То ще се намира в градинката до "Часовника, където посетителите ще се докоснат до ежедневието на типичния за областта рибарски бит.

Започна изграждането на празничното градче, което навръх Никулден ще потопи бургазлии и гостите на града в романтичната обстановка на рибарско селце. То ще се намира в градинката до "Часовника, където посетителите ще се докоснат до ежедневието на типичния за областта рибарски бит.

Автентичните декори и сценография ще пресъздадат една невероятна атмосфера - котви и разпръснати мрежи, лодки и рибарски въжета, стари моряци, разказващи интересни истории - всичко това ще може да се види на Никулден в центъра на Бургас.

През целия ден селцето ще кипи от живот, а посетителите ще се превърнат в активни участници, за които ще има много изненади и страхотно празнично настроение. Всеки желаещ ще може да разкаже интересна рибарска история, виц или да изпее любимата си рибарска песен, а любителите-кулинари ще могат да впишат в импровизирания рецептурник своя рибна рецепта.

Необикновени информационни табла ще разказват за обитаващите региона риби, стари кулинарни рецепти и много любопитни истории и легенди, свързани с рибарството. Любимото място за срещи - Часовника - ще бъде превърнато в морски фар, който през нощта ще свети с типичната напътстваща светлина.

На импровизиран далян в градчето, бургазлии ще влизат в ролята на рибари, като всеки ще може да улови за себе си риба с послание или поздрав по случай празника на града. Две арт ателиета ще сътворят невероятна творческа забава чрез изработването на морски картички, 3D риби от CD-дискове, платове и най-разнообразни материали, а малчуганите ще бъдат зарадвани с кукления театър "Рибарят и златната рибка".

За да бъде напълно завършен рибарският пейзаж, селцето ще бъде огласявано от вокална група "Морски песъчинки" и улични музиканти, които ще изпълняващи типични рибарски песни.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега