Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започва електронното гласуване за избор на Съвет за развитие на гражданското общество

Започва електронното гласуване за избор на Съвет за развитие на гражданското общество

Гласоподавателите ще могат да упражнят електронен вот чрез платформата за 14 организации, включително за себе си.

От 00.00 часа на 28 април започва електроннотогласуване за избирането на първия в България Съвет за развитие на гражданското общество. Гласуването ще се извършичрез електронна платформа в рамките на10 работни дни. Крайният срок за подаването на глас е 23.59 часа на 13 май 2020г. 

Неправителствените организации с нестопанска цел вобществена полза, чиято регистрация за участие в процедурата за избор еодобрена от комисията, са 379. От регистриралите се като кандидат-членове на Съветаграждански организации комисията е одобрила 123. Гласоподавателите ще могат даупражнят електронен вот чрез платформата за 14 организации, включително за себеси. 

Съветът за развитие на гражданското общество ще еконсултативен орган към Министерския съвет за разработване и провеждане наполитики за подкрепа на развитието на гражданското общество. Той ще давастановища по актове и документи, които се отнасят до дейността на гражданскитеорганизации, и ще координира изпълнението на Стратегията за подкрепа наразвитието на гражданските организации. Ще извършва преглед на потребностите,проблемите и резултатите на гражданските организации, ще определя приоритетите,правилата и процедурите за разпределение на публични средства за финансова подкрепана проекти с обществено значение. 

 Информация за етапите на изборната процедура ще сепубликува на Портала за обществени консултации  и на Информационния портал за НПО в България.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега