Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започва раздаването на талони за регистрация на МПС

Започва раздаването на талони за регистрация на МПС

От 13.00 ч. до 17.30 ч. днес в група „Регистрации” към сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас /на входа на „Халето”/ ще започне раздаването на талони с дата за предстоящата регистрация на МПС.

От 13.00 ч. до17.30 ч. днес в група „Регистрации” към сектор „Пътна полиция” при ОДМВР –Бургас /на входа на „Халето”/ ще започне раздаването на талони с дата запредстоящата регистрация на МПС.

Самата регистрация стартира на 16.12.т.г. /сряда/, като е предвидено да се работи с максимално натоварване от 100автомобила на ден. Приоритет ще бъдат МПС без налични регистрационни табели,като призоваваме гражданите, чиито автомобили са с транзитни номера или срегистрации от друга област, да изчакат до края на годината. Срокът натранзитните номера ще бъде удължаван, което ще облекчи собствениците им и нямада налага спешното им регистриране.        

Важно е да се уточни, че граждани,искащи талон, трябва да имат входирано заявление за регистрация и едва следтова ще получат талона. В случай, че гражданина не разполага с подобно заявление,е належащо първо да подаде искането и след това да получи талон за дата нарегистрацията. Талони ще се раздават всеки работен ден от 08.30 до 17.30 ч., втова число и утре – 12.12.т.г. / събота/, който е официален работен ден.          

Раздаването на талоните с датите ще продължи споетапен график за представяне на автомобила за идентификация и монтаж нарегистрационните табели в сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас до края нам. януари. Призоваваме гражданите да не седоверяват на посредници, с цел недопускане на измами, апелират от ОДМВР - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега