Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започва традиционната дарителска акция в Поморие

Започва традиционната дарителска акция в Поморие

Ротаракт клуб и Ротари клуб Поморие, съвместно с Община Поморие и Общинско Предприятие „Социално обслужване” – гр. Поморие, организират дарителска акция за подкрепа на хора в неравностойно положение.

Ротаракт клуб и Ротари клуб Поморие, съвместно с Община Поморие и Общинско Предприятие „Социално обслужване” – гр. Поморие, организират дарителска акция за подкрепа на хора в неравностойно положение. Благотворителната инициатива се провежда ежегодно, но сега придобива значителни размери и освен за социалните институции в общината, се ангажира с помощ за сирийските бежанци у нас.

Съобразно техните нужди в сегашната ситуация, кампанията ще даде възможност на съпричастните към проблемите на бежанците да дарят хранителни продукти (адаптирано мляко за бебета, детски каши, хляб, ориз, олио и др.), тоалетни принадлежности (памперси, дамски превръзки, шампоани и др.), прибори за хранене, спално бельо и лекарства. Това ще става всеки ден от 12.10.2013 до 26.10.2013 г. в магазините „Аралия”, „Гранд”, „Мега”, „Стиб”, „Черно море”, аптеките „Тилия” и „Сана”.

Всеки дарител отделно ще маркира и заплаща избрания от него продукт и ще поставя касовата бележка в специални кутии, разположени на касовите възли на магазините. Традиционната дарителска акция за институциите, предлагащи социални услуги в община Поморие ще се проведе на 26.10. 2013 г. (събота) от 10:00 до 14:00 часа, в сградата на Пансионата и в Клуб на пенсионера „Св. Георги” на ул. „Смирна” № 1.

Събраните дарения са предназначени за подпомагане на: Център за настаняване от семеен тип, с. Бата – деца от 3 до 14 години, Социално Учебен Професионален Център, с. Бата – младежи и девойки над 14 г.,  Дом за възрастни с физически увреждания – с. Горица. Според нуждите на настанените там, могат да бъдат дарени: употребявани (запазени и почистени) и нови дрехи и обувки, ученически пособия, занимателни игри и книги.

Организаторите се обръщат към всички с молба за съпричастие и подкрепа към нуждаещите се деца, младежи и възрастни хора, преди настъпването на студените зимни дни.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега