Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Заподозреният за убийството на пастир в Антон - с 4 регистрации в МВР

Заподозреният за убийството на пастир в Антон - с 4 регистрации в МВР

Регистрираните сигнали срещу него от началото на 2020 година са общо седем, допълват от вътрешното министерство.

Общо осем са сигналите получени срещу 40-годишния арендатор от село Антон, който е задържан, по подозрение в убийството на пастир. От МВР допълват, че мъжът е с четири регистрации в МВР за различни престъпления: противозаконно отнемане на кола, взломна кражба, унищожаване и увреждане на имущество, придобиване и държане на наркотици, съобщава БНР.

Главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров допълни, че все още се издирва и вторият пастир, който е изчезнал. 

Комисар Тодоров призова хората да подават сигнали в полицията, ако имат информация за нарушения, извършени от 40-годишния мъж и брат му.

"Текат и до момента процесуално-следствени действия. Задържани са две лица, двама братя от село Антон. Единият е криминално проявен, с множество криминални прояви. Това, което предизвика в последствие масираната полицейска операция, която ще продължи да тече и в следващите дни, е множеството сигнали на граждани, които се оплакаха спрямо тяхното поведение назад във времето. Винаги, когато има такива сигнали на граждани спрямо определени лица, че се чувстват недосегаеми и имат някакъв чадър и съответно имат грубо, арогантно отношение, извършват престъпление спрямо останалите граждани, винаги ще предприемаме такива масирани полицейски операции".

Съдебните му регистрации са три, като по две от тях е осъден на пробация след споразумение, а по едно е получил условна присъда. Регистрираните сигнали срещу него от началото на 2020 година са общо седем, допълват от вътрешното министерство.

Срещу 43-годишния му брат има един подаден сигнал през 2020 година от гражданин, че публично е бил заплашен от него. На базата на извършената проверка е видно, че служителите на МВР са реагирали своевременно и в рамките на законовите си правомощия, допълват още от вътрешното министерство.

В рамките на стартиралата днес полицейска операция ще бъдат разпитани и свидетели. Ще се извършат щателни проверки по различни направления с оглед установяване на данни за престъпления и предприемане на действия за привличане към наказателна отговорност при наличие на такива.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега