Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Здравеопазването и социалната дейност сред приоритетите на Алексиев

Здравеопазването и социалната дейност сред приоритетите на Алексиев

Кандидатът за втори мандат кмет на община Поморие Иван Алексиев и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ посетиха Пенсионерски клуб „Анхиало” в Поморие.

Кандидатътза втори мандат кмет на община Поморие Иван Алексиев и кандидатите за общинскисъветници от ПП ГЕРБ посетиха Пенсионерски клуб „Анхиало” в Поморие. „Благодаряви за топлото посрещане. Поисках тази среща, защото знам, че вие ще оценитетруда, който положихме през тези четири години, за да променим града. Не съмтук да обещавам, защото вие сте хора с достатъчно голям опит и натрупан стаж изнаете кога човек си е свършил работата и кога не. Вие сте хората, които бяханай-активни и ми съобщавахте първи за различни проблеми, за което ви благодаря”,каза кметът Алексиев и допълни:

„Нямада забравя преди четири години къде ме посрещнахте- в бараките до Общината, на които им течаха покривите. Радвам се, че днес севиждаме в центъра на града, на брега на морето.” Членоветена пенсионерския клуб благодариха за всичко направено и използваха възможносттада отправят и няколко препоръки, във връзка с озеленяването, чистотата накрайбрежната алея и най-вече в областта на здравеопазването. Те споделихапроблеми с липсата на медицинско обслужване в празничните и почивните дни инеобходимостта да пътуват до Бургас за прегледи при специалисти.

Кметътна Поморие за мандат 2011-2015 г. Иван Алексиев увери, че Общината изпълнявавсички финансови ангажименти към МБАЛ Поморие и че в следващия мандат ще бъдатналице и резултатите от свършената работа. Изцяло нов спешен център ще отвориврати до следващото лято. За целта, през 2015 г., Община Поморие предостависвой терен на Министерството на здравеопазването. Центърът ще разполага смодерна техника, линейки  и денонощнодежурство на лекари. Профилактиката на заболяванията също е сред приоритетитена ПП ГЕРБ за следващия мандат.

В тази посока вече са проведени разговори снай-големите болници в областта за подписване на споразумение за партньорство исътрудничество за провеждане на профилактични прегледи в Поморие, които ще се извършватпо график от различни специалисти. КметътАлексиев напомни и за още един поет преди четири години и вече реализиранангажимент – осигуряването на жилища за привличане на външни специалисти.

„Блокът вече е почти завършен и Общината ще отдава тези жилища напълнобезплатно на лекари специалисти. Освен това сме готови с програмата зафинансиране на наши студентипо медицина, които искат да се върнат и да работят в Помориеслед дипломирането си”, сподели Алексиев.Срещатаприключи с аплодисменти за дамите от певческата група към клуба, които сепохвалиха със заслужено спечелените си награди и грамоти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега