Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жечо Станков: Няма да се уморим да бъдем между хората и да им помагаме /Снимки и видео/

Жечо Станков: Няма да се уморим да бъдем между хората и да им помагаме /Снимки и видео/

Имаме една основна кауза и тя е регион Бургас. Винаги сме доказали, че се водим от едно основно правило и то е задачите, които ни поставят хората от Бургас и региона да бъдат изпълнени максимално бързо. Хората са ни важни!Това каза пред журналисти водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Бургас Жечо Станков при официалното откриване на кампанията.

Имаме една основна кауза и тя е регион Бургас. Винаги сме доказали, че се водим от едно основно правило и то е задачите, които ни поставят хората от Бургас и региона да бъдат изпълнени максимално бързо. Хората са ни важни! Точно затова ще продължим да правим всичко възможно Бургас и региона да продължи да се развива и да бъде лидер, в сравнение с другите региони – с качествено образование, с качествено здравеопазване, с привличане на млади хора. С уют и спокойствие за възрастните хора. И не на последно място: привличането на инвеститори и експертизи за тях. Това каза пред журналисти водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Бургас Жечо Станков при официалното откриване на кампанията.

Той увери, че застава начело на силен отбор и обеща да продължи да бъде между хората, да чува проблемите им и най-вече: да работи за тяхното решаване. „Няма как да не се обърна към кметовете и да ви кажа: поемаме ангажимент всичките 28 от нас (визира листата на ГЕРБ), че ще бъдем неотлъчно да вас. Вие най-добре познавате регионалните проблеми и задачите, които ви поставят хората. Местната власт ще бъде чута от централната власт и ще продължи развитието на региона дори с още по-бързи темпове“, коментира Станков.

Той сподели мнението си и за управлението на страната в последните две години: „Последните две години са изпълнени с несигурност. Това, което поемаме като ангажимент, а ние държим на поетите ангажименти, е да върнем стабилността, предвидимостта, спокойствието, както в дома на хората, така и в местната власт. През последните две години видяхме инфлация, която премина към спекула. В момента българските домакинства са ужасени, когато трябва да отидат до магазина и да пазарят. 

Няма да се уморим да бъдем между хората, както им помагахме да си събират подписите за програмата за саниране, така ще продължим да бъдем във всяко едно населено място – от най-малкото селце до най-големия град, за да помагаме по настоящите енергийни програми. За мен е чест, но и голяма отговорност да съм тук пред вас и с този отбор ви гарантирам, че няма да сгрешите с нас, защото това е правилната политика за Бургас и региона“, каза още Станков.  

„Ще ви задам един въпрос: по-добре ли стана в България, когато ГЕРБ е далеч от националното управление вече две години. По-добре ли живеем? По-добре ли се развиват и как се развиват българските общини? Спряха! Нека се стегнем и сложим край на това безвремие. Това каза кметът на Бургас Димитър Николов в речта си по време на откриването на предизборната кампания. 


„Познавам тези момичета и момчета всеки един по отделно. Вярвам във водача (бел.ред. Жечо Станков). Вярвам в качествата на областния лидер на ГЕРБ (бел.ред. Иван Алексиев). Малко са хората, които успяват да съчетаят и ценят в един отбор младостта, перспективата, амбицията с опита, авторитета, професионализма и устойчивостта. Тази амалгама е за мен рецептата на успеха. Винаги в моето ежедневие, в работата ми като кмет, съм се водил от това да създам перспективи на младите хора и да създам усещане за стабилност и устойчивост на хората с опит и качества“, добави още градоначалникът. 
„Бургас е даван няколко пъти като пример за град, който успява да привлича европейски средства и да развива проекти в интерес и в полза на хората. Нека направим така, че нашият регион да не бъде втора категория. Нека Бургас отново да застане на коловоза на перспективите и успеха. Аз лично ще помагам и ще се боря да увеличим числото на победите. Вярвам във всеки един от вас“.


Думата взе и областният координатор Иван Алексиев, който е и кмет на Поморие. „Благодаря на всички, че сте тук, днес, в неделя, за да подкрепим нашия успешен отбор. Печелившият отбор на ГЕРБ-СДС Бургас. Надявам се, че всички тези прекрасни хора ще направят така, че да върнат стабилността в държавата, за да можем да градим стабилна държава за нашите деца, родители и за всички нас“. 

Този път от ГЕРБ-СДС избраха да представят кандидатите си за народни представители за предстоящите парламентарни избори по малко по-различен, неформален начин: на по чаша кафе в заведение в Операта.

Платена публикация*

----------

Публикувахте от PoligrafF.net в Неделя, 5 март 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега